МАТЕМАТИЧНЕ МОДЕЛЮВАННЯ ПРОЦЕСУ ВИРОБЛЕННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ ГАЗОТУРБІННИМИ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЯМИ - Марченко, Надія Борисівна; Толбатов, Андрій Володимирович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2012)
Наведені результати дослідження процесів вироблення електроенергії автономними газотурбінними електростанціями, з використанням обґрунтованої математичної моделі лінійних випадкових процесів, а також результати статистичної обробки реалізацій вироблення електроенергії.