ДОСЛІДЖЕННЯ СТІЙКОСТІ ЕЛЕКТРИЧНИХ КІЛ НА ОСНОВІ ІНТЕГРАЛЬНИХ ДИНАМІЧНИХ МОДЕЛЕЙ - Федорчук, Володимир Анатолійович; Ключка, Костянтин Миколайович; Протасов, Сергій Юрійович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2012)
В статті розглянуто питання аналізу стійкості режиму роботи електричних кіл на основі використання їх інтегральних динамічних моделей.