КОМПЛЕКС КОМП’ЮТЕРНИХ ПРОГРАМ ДЛЯ МОДЕЛЮВАННЯ ДИНАМІКИ ЕЛЕКТРИЧНИХ КІЛ НА ОСНОВІ ІНТЕГРАЛЬНИХ МОДЕЛЕЙ - Ключка, Костянтин Миколайович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2012)
В статті розглянуті питання створення комп’ютерної моделюючої системи в програмі MATLAB для дослідження електричних кіл на основі використання їх інтегральних динамічних моделей.