ОЦІНКА ПОХИБОК РОЗВ’ЯЗАННЯ ІНТЕГРАЛЬНИХ РІВНЯНЬ ВОЛЬТЕРРИ ІІ РОДУ ЗАСОБАМИ ІНТЕГРАЛЬНИХ НЕРІВНОСТЕЙ - Верлань, Дмитро Анатолійович; Чевська, Крістіна Сергіївна (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2013)
Розглянуто можливості застосування інтегральних нерівностей при отриманні конструктивних виразів для оцінки похибок розв’язання інтегральних рівнянь Вольтерри другого роду. Метод ілюструється на прикладі інтегральних рівнянь з виродженими ядрами.