Особливості програмних засобів персоналізації навчального процесу - Білокопитова, Майя Володимирівна (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2014)
Через впровадження Болонського процесу в систему освіти актуальною в наш час стала задача персоналізації навчального процесу. У статті розглядається можливість персоналізації навчального процесу за рахунок врахування особливостей учня при роботі з інформацією