Методи комплексного аналізу при моделюванні трифазної фільтрації в нафтогазових пластах - Бомба, Андрій Ярославович; Ярощак, Сергій Вікторович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2014)
Комплексний підхід до математичного моделювання процесів двофазної фільтрації в горизонтальних нафтогазових пластах узагальнено на випадок руху більш складної гетерогенної системи, що складається з водяної, нафтової та газової фаз.