Дослідження динаміки нестаціонарних теплових процесів із симетричними граничними умовами методом перерізів - Федорчук, Володимир Анатолійович; Махович, Олександр Іванович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2014)
Розглядається метод дослідження динаміки нестаціонарних теплових процесів, який враховує особливість симетричних граничних умов. Апроксимація диференціального рівняння в частинних похідних системою звичайних диференціальних рівнянь дала змогу істотно спростити обчислювальний алгоритм за умови забезпечення прийнятної точності розв’язків.