Математична модель надійності для аналізу причин непрацездатності системи із складним загальним навантажувальним резервуванням - Щербовських, Сергій Володимирович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2014)
Запропоновано математичну модель надійності системи із складним загальним навантажувальним резервуванням для аналізу причин непрацездатності. Модель адекватно враховує вплив перерозподілу навантаження на ймовірнісні показники мінімальної множини перетинів. Для моделювання системи застосовані динамічне дерево відмов та марковський аналіз.