Використання методів математичного та експериментально-статистичного моделювання для оптимізації технологічних параметрів ультразвукового одержання полімерних композиційних матеріалів - Колосов, Олександр Євгенович; Сівецький, Володимир Іванович; Кривошеєв, В'ячеслав Семенович; Колосова, Олена Петрівна (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2014)
Проаналізовані особливості використання методів моделювання в прикладних задачах на прикладі оптимізації технологічних параметрів ультразвукового формування реактопластичних полімерних композиційних матеріалів.