Вплив методів дискретизації передатних функцій на реалізацію цифрових систем з обмеженою розрядністю - Мороз, Володимир Іванович; Сольський, Мар'ян Ігорович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2014)
У статті здійснено аналіз впливу методів дискретизації передатних функцій на синтез і практичну реалізацію цифрових систем керування з обмеженою розрядністю.