Програмні засоби комп’ютерного моделювання оцінювання параметрів негаусових корельованих випадкових процесів - Палагін, Володимир Васильович; Івченко, Олександр Віталійович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2014)
У роботі наведені результати оцінювання параметрів негаусових випадкових процесів на основі застосування адаптованого методу максимізації полінома та моментно-кумулянтного опису випадкових величин. Отримані результати моделювання і ефективності запропонованого методу в порівнянні з відомими підходами.