Математичне моделювання вертикальної міграції радіонуклідів в каталітичному пористому середовищі у нелінійному випадку - Власюк, Анатолій Павлович; Жуковський, Віктор Володимирович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2015)
В статті сформульовано постановку та проведено математичне моделювання задачі вертикальної міграції радіонуклідів у каталітичному пористому середовищі в нелінійному випадку. Отримано числовий розв’язок відповідної одновимірної крайової задачі методом скінченних різниць. Проведено серію чисельних експериментів та здійснено їх аналіз