ДОСЛІДЖЕННЯ ІМІТАЦІЙНОЇ МОДЕЛІ ТЕПЛОВОГО РЕЖИМУ СКЛОВАРНОЇ ПЕЧІ - Цапар, Віталій Степанович; Жученко, Олексій Анатолійович (Kamianets-Podilskyi National Ivan Ohiienko University, 2016)
Робота присвячена дослідженню імітаційної моделі теплового режиму роботи скловарної печі. На базі математичної моделі отримано імітаційну модель скловарної печі. Наведені отримані результати імітаційного моделювання у вигляді температурного розподілу у декількох перерізах скловарної печі. Проведена перевірка на адекватність котра показала відповідність розробленої моделі реальному об’єкту.