Денні метелики України (фауністичний огляд) - Чиколовець, В.В. (Національний Науково-природничий музей НАН України, 2005)
Результат вивчения денних метеликів України протягом двадцяти п’яти років; наведено систематичний список достовірно відомих на даний час 197 видів з замітками про поширення, життєвий цикл і таксономічний статус популяцій з территорії України. Результат изучения дневных бабочек Украины на протяжении двадцати пяти лет; приведен систематический список достоверно известных на настоящее время 197 видов, с заметками о распространении, жизненном цикле и таксономическом статусе популяций с территории Украины. The results of the study of more than twenty five years of research in the Ukraine are reported, including a systematic list of all 197 species recorded, with comments on range, habitat, life histories and taxonomic status ukrainian populations.