Джерела з історії Національно-визвольної війни українського народу 1648–1658 рр. - Павленко, С. (Сiверянський лiтопис, 2016)
Рецензія на книги: Джерела з історії Національно-визвольної війни українського народу 1648–
1658 рр. / упоряд. о. Ю. Мицик ; редкол.: В. А. Брехуненко та ін. ; НАН України, Ін-т
укр. археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського, Ін-т історії України,
Канад. ін-т укр. студій (Едмонтон). – Київ, 2012–2015. Т. 1 : 1648–1649 рр. – 2012.
– 679 с.; Т. 2 : 1650–1651 рр. – 2013. – 704 с.; Т. 3 : 1651–1654 рр. – 2014. – 423 с.;
Т. 4: 1655–1658 рр. – 2015. – 539 с.