Гавриленко В.О. Шлях до сфрагістики - Ситий, І. (Сiверянський лiтопис, 2016)
Рецензія на книги: Гавриленко В.О. Шлях до сфрагістики. – Київ; Львів, 2014. – 328 с., іл.;
Ілюстрований бібліографічний покажчик з української сфрагістики /Упор.
В.О.Гавриленко. – К.: Вд «Антиквар», 2015. – 232 с., іл.