С. Ю. Борисенко – директор Чернігівського учительського інституту (1946 – 1948 рр.) - Боровик, А. (Сiверянський лiтопис, 2016)
Увазі читача пропонуються маловідомі сторінки історії Чернігівського учительського інституту періоду 1946 – 1948 рр. Мова йде про управління навчальним закладом С. Ю. Борисенком. Вниманию читателя предлагаются малоизвестные страницы истории Черниговского педагогического института периода 1946 – 1948 гг. Речь идёт об управлении учебным заведением С. Е. Борисенком. The article deals with little-known pages of history of Chernihiv teachers’ institute in
1946 – 1948. It was a time of Svyryd Borysenko’ managing.