Джерельний потенціал аудіовізуальних документів у дослідженні культурно-громадської та літературної діяльності П. Г. Тичини - Касян, Л. (Сiверянський лiтопис, 2016)
У статті на прикладі документального масиву ЦДКФФА України ім. Г. С. Пшеничного розглянуто змістове наповнення та інформаційний потенціал аудіовізуальних документів як одного із джерел дослідження культурно-громадської, державницької та літературної діяльності українського поета П. Г. Тичини. В статье на примере документального массива ЦГКФФА Украины им. Г. С. Пшеничного проанализирован информационный потенциал аудиовизуальных документов как одного из источников изучения культурно-общественной, государственной и литературной деятельности украинского поэта П. Г. Тычины. The article considers the information potential of audiovisual documents as a source for
the research of cultural, social, state and literary activity of Ukrainian writer Pavlo Tychyna
by viewing documents from the funds of Central State CinePhotoPhono Archives of Ukraine
named after H. Pshenychnyi.