Самойленко Г. В. Розвиток художньої культури на Чернігівщині в ХІХ – на початку ХХ ст. – Ніжин, 2015. - Якубіна, Ю. (Сiверянський лiтопис, 2016)
Рецензія на книгу: Самойленко Г. В. Розвиток художньої культури на Чернігівщині в ХІХ – на
початку ХХ ст. – Ніжин: НДУ ім. М.Гоголя, 2015. – 458 с.