Микола Володимирович Підпригорщук – директор Чернігівського учительського інституту (1948 – 1950 рр.) - Боровик, А. (Сiверянський лiтопис, 2016)
Увазі читача пропонуються маловідомі сторінки історії Чернігівського
учительського інституту повоєнного періоду. Мова йде про період управління навчальним закладом М. В. Підпригорщуком. Вниманию читателя предлагаются малоизвестные страницы истории Черниговского учительского института послевоенного периода. Речь идёт о периоде управления учебным заведением Н. В. Подпригорщуком. The article deals with little-known pages of history of Chernihiv teachers’ institute in in
a post-war period. It was a time of Mykola Pidprygorschuck’ managing.