З нових документів до історії Сіверщини (друга половина ХVІІ-ХVІІІ ст.) - о. Мицик, Ю.; Тарасенко, І. (Сiверянський лiтопис, 2016)
У публікації представлені віднайдені в архівах документи І. Скоропадського, П. Полуботка, Д. Апостола та старшин. В публикации представленны найденные в архивах документы І. Скоропадского,
П. Полуботка, Д. Апостола и старшин. In publications presented від documents of І.Skoropadskij,P.Polubotok,D.Apostol and
petty officers.