Військова цензура тилових губерній Київського військового округу (1914–1917 рр.) - Кирієнко, О. (Український історичний збірник, 2010)
У статті на основі архівних матеріалів розкрито напрямки та особливості діяльності
російських військово-цензурних органів у губерніях Київського військового округу. В статье на основе архивных материалов раскрыты направления и особенности
деятельности российских военно-цензурных органов в губерниях Киевского военного округа. In the article on archives’ base tendencies and peculiarities of practical activities of military
censorship institutions in provinces of Kiev military district have been shown.