Депутати від українських губерній та міст у Державних думах Російської імперії: динаміка етносоціального та політичного складу (1906–1917 рр.) - Милько, В. (Український історичний збірник, 2010)
У статті проаналізовано динаміку етносоціального та політичного складу депутатського корпусу від українських губерній та міст у складі Державних Дум Російської імперії
(1906–1917). Автором з’ясовано комплекс чинників, що визначили особливості цього процесу. В статье проанализирована динамика этносоциального и политического состава
депутатского корпуса от украинских губерний и городов в составе Государственных Дум
Российской империи (1906–1917). Автором выяснено комплекс факторов, определивших
особенности этого процесса. In the article was analyzed the dynamics of political ethnosocial and deputies from the
Ukrainian provinces and cities in the State Duma of the Russian Empire (1906–1917). The author
defined factors which determined the features of this process.