Сосницький скарб: до питання аналізу та класифікації монет Володимира Ольгердовича - Хромова, І. (Український історичний збірник, 2010)
Автор статті, ґрунтуючись на аналізі монетного складу Сосницького скарбу (1911 р.) та
попередніх досліджень, пропонує свою версію класифікації монет київського князя Володимира
Ольгердовича. Особливу увагу приділено класифікації монетних штемпелів. Автор статьи, на основе проведенного анализа монетного состава Сосницкого клада
(1911 г.) и предыдущих исследований, предлагает свою версию классификации монет
киевского князя Владимира Ольгердовича. Особое внимание обращено на классификацию монетных штемпелей. The author of the article on the basis by analysis of the monetary composition of hoard
(Sosnytsia, 1911) and the findings of previous researchers gives the version of classification of coins
of the Vladimir Ol'gerdovich, the Kievan prince. The particular attention is paid to the classification
of coins stamps.