Об одном возможном методе повышения эффективности решения обратных задач каротажного зондирования - Миронцов, Н.Л. (Теоретичні та прикладні аспекти геоінформатики, 2012)
Описан и обоснован метод количественной оценки результатов интерпретации данных геоэлектрики, а также предложен способ повышения точности интерпретации, основанный на возможности учета особенностей геофизических характеристик используемых зондов. Описано та обґрунтовано метод кількісної оцінки результатів інтерпретації даних геоелектрики, а також запропоновано спосіб підвищення точності інтерпретації, заснований на можливості урахування особливостей геофізичних характеристик зондів, що використовуються. The method for quantity assessment of interpretation results of geoelectric data is described as well as the method for accuracy increase of interpretation based on the possibility to take into account features of geophysical characteristics of used probes is proposed.