Трасування осей геологічних тіл складної морфології з використанням процедури побудови полігонів Вороного в середовищі ГІС - Шафранська, Н.В. (Теоретичні та прикладні аспекти геоінформатики, 2012)
Показано можливості використання процедури побудови полігонів/діаграми Вороного для трасування осей геологічних тіл складної морфології. Такі можливості проілюстровано за допомогою функцій MapInfo на прикладі тіл лужних натрових метасоматитів Новокостянтинівського урановорудного поля Українського щита. Показаны возможности использования процедуры построения полигонов/диаграммы Вороного для трассирования осей геологических тел сложной морфологии. Такие возможности проиллюстрированы с помощью функций MapInfo на примере тел щелочных натриевых метасоматитов Новоконстантиновского урановорудного поля Украинского щита. Capabilites of use of plotting procedure of Voronoi polygons/diagram for tracing axes of geological bodies of complex morphology are shown. These capabilites are illustrated by functions by means of MapInfo by the example of bodies alkaline sodium metasomatites of Novokostantynivka uranium-ore field.