[Огляд] Жданович О. Аріанство в епоху Константина Великого - Черкас, Б. (Український історичний збірник, 2010)
[Огляд] Жданович О. Аріанство в епоху Константина Великого. – К.: Інститут історії України НАН України, 2009. – 222 с.