Образ подій Української революції (1917 р.) в україномовній пресі Австро-Угорщини та США - Скальський, В. (Український історичний збірник, 2010)
Дана археографічна публікація містить дві газетні статті, у яких І. Крип’якевич та В. Білинський подають власний погляд на перебіг Української революції у першій половині 1917 р. У вступній статті подано короткий огляд аналізованих подій в Україні. Данная археографическая публикация содержит две газетные статьи, в которых И. Крипякевич и В. Билинский высказывают свои взгляды на ход Украинской революции в первой половине 1917 г. Во вступительной статье сделан короткий обзор событий в Украине, анализируемых в этих статьях.