До історії земельних володінь князів Заславських на Рівненщині (кінець XV ст.) - Блануца, А. (Український історичний збірник, 2010)
У статті здійснено дослідження купчої угоди князя Юрія Заславського з паном Семеном
Олізаровичем, встановлено точну дату її укладення, а також угода публікується згідно з
сучасними археографічними правилами. В статье исследован договор купли-продажи князя Юрия Заславского с паном Семеном
Олизаровичем, установлена точная дата его заключения, а также договор публикуется
согласно с современными археографическими правилами.