Номенклатура повоєнної України в історіографії - Крупина, В. (Український історичний збірник, 2010)
У статті розглядаються окремі аспекти історіографії номенклатури як кадрової політики та соціопрофесійного прошарку України післявоєнного періоду. В статье рассматриваются отдельные аспекты современной историографии номенклатуры как кадровой политики и социопрофессиональной прослойки Украины послевоенного периода. The article deals with some sides of contemporary historiography of nomenklatura as staff policy
also as social and professional class of post-war Ukraine.