Документальна спадщина С. Н. Валка та її значення для дослідження історіографії «Правди Руської» - Блащук, С. (Український історичний збірник, 2010)
На основі наукового доробку і архівних матеріалів з особового фонду С. Н. Валка автором
показано підхід вченого до проблем дослідження історіографії «Правди Руської», який
домінував в радянській історичній науці протягом тривалого часу. На основании научного наследия и архивных материалов с личного фонда С. Н. Валка автором
статьи показано подход ученого к проблеме исследования историографии «Правды Русской», который
доминировал в советской исторической науке продолжительное время. On the basis of the S.N.Valk's scientific contribution and the archival materials from his personal
fund the author shows the researcher's approach to the problems of studies in the historiography of the
«Pravda Ruskaya » that was dominant in Soviet historical science for a long time.