Об использовании многокомпонентных функций Ляпунова для анализа абсолютной параметрической устойчивости неточных сингулярно возмущенных механических систем - Хорошун, А.С. (Прикладная механика, 2014)
На основі використання багатокомпонентних функцій Ляпунова проведено аналіз абсолютної параметричної стійкості сингулярно збурених механічних систем. Розглянуто випадок, коли висхідна система не дозволяє розділення на “швидку” та “повільну” підсистеми. Отримано достатні умови та області абсолютної параметричної стійкості таких систем. An absolute parametric stability of nonlinear out-of-true singularly disturbed systems is analysed by use of multi-component Lyapunov functions. The case is considered when the initial system does not separate on the “fast” and “slow” subsystems. The suffi