Неосесимметричные колебания конических оболочек переменной толщины при действии нестационарной нагрузки - Мейш, В.Ф.; Галаган, О.Г.; Мельник, В.М. (Прикладная механика, 2014)
Отримано розв’язок задачі про неосесиметричні коливання неоднорідної конічної оболонки змінної товщини при дії нестаціонарного навантаження. Дано постановку та наведено алгоритм розв’язання поставленої задачі. Система диференціальних рівнянь базується на застосуванні теорії оболонок з використанням гіпотез Тимошенка. Наведено конкретний приклад розрахунку динамічної поведінки конічних панелей змінної товщини при нестаціонарному навантаженні. A solution of the problem on non-axisymmetric vibrations of inhomogeneous conical shell of variable thickness is obtained for the case of action of a non-stationary load. The statement is given and the algorithm of solving is elaborated. The system of differential equations is based on application of the Timoshenko type shell theory. The concrete example is given for analysis of dynamical behavior of a conical panel of variable thickness under nonstationary load.