Ентоні Д. Сміт. Культурні основи націй. Ієрархія, заповіт і республіка. Наукове видання - Кононенко, В. (Український історичний збірник, 2011)
Рецензія на книгу: Ентоні Д. Сміт. Культурні основи націй. Ієрархія,
заповіт і республіка. Наукове видання. – К.: Темпора, 2009. – 312 с.