Стан Волинського воєводства на початковому етапі державотворення Другої Речі Посполитої - Синяк, С. (Український історичний збірник, 2011)
У статті проаналізовано економічне, господарське, етнічне та культурно-освітнє
становище Волинського воєводства в складі Другої Речі Посполитої. В статье проанализировано экономическое хозяйственное, этническое и образовательное положение Волынского воеводства в составе Второй Речи Посполитой. The article analyzes the economic, ethnic, cultural and educational situation of the Volyn
voivodeship as part of the Second Polish Repablic.