Голод 1934–1935 рр. і репресії - Романець, Н. (Український історичний збірник, 2011)
Досліджено роль репресій у здійсненні хлібозаготівельної кампанії 1934 р. на
Дніпропетровщині. Исследована роль репрессий в осуществлении хлебозаготовительной кампании
1934 г. на Днепропетровщине. The research studies the repressive mechanism of the grain procurements in
Dnepropetrovsk region in 1934.