Реформа 1861 р. в історіографії - Бондар, В. (Український історичний збірник, 2011)
Проаналізовано причини, проведення в життя та наслідки реформи 1861 р.
Оцінюються досягнення науковців в інтерпретації окремих питань цієї теми. Проанализированы причины, проведение в жизнь и последствия реформы 1861 г.
Оцениваются достижения ученых в интерпретации отдельных вопросов этой темы. Causes, realization and consequences of Reform 1861 were analysed. Achievements of
scientists in interpretation of important questions of this theme are estimated.