Обговорення ІІІ Універсалу у Харківській міській думі (29 листопада та 2 грудня 1917 р.) - Скальський, В. (Український історичний збірник, 2011)
Дана археографічна публікація містить газетні звіти про засідання Харківської
міської думи, на яких обговорювався ІІІ Універсал Української Центральної Ради. Данная археографическая публикация вмещает газетные отчёты о заседаниях
Харьковской городской думы, на которых обсуждался ІІІ Универсал Украинской Центральной Рады. The publication contains newspaper reports about the sitting of Kharkiv city council at
which III Universal of Ukrainian Central Rada was discussed.