До 50-річчя реорганізації Інституту електротехніки АН УРСР в Інститут електродинаміки АН УРСР - Липківський, К. (Технічна електродинаміка, 2013)
Інститут електродинаміки НАН України добре відомий науковій спільноті в державі та за її межами як авторитетна академічна установа, а, останнім часом, і як східно-європейський регіональний центр у важливій галузі науки і техніки.