Іван Дзюба: “в мене свій світ, своя позиція”... Навздогін із пером у руках за 75 літнім марафонцем - Жулинський, М. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Редакція журналу “Слово і Час” щиро вітає члена Редакційної ради, багатолітнього автора і друга нашої редакції академіка НАН України Івана Михайловича Дзюбу і зичить йому міцного здоров’я, творчої наснаги, здійснення всіх задумів.