Методика решения сложных задач на однородных вычислительных структурах - Мансуров, Т.М.; Мамедов, И.А. (Электронное моделирование, 2015)
Разработана методика решения сложных задач, состоящих из простых взаимосвязанных задач, на однородных вычислительных структурах, основанная на математическом (статическом) прогнозировании возможности решения сложных задач на однородной вычислительной структуре с учетом структурно-топологических характеристик процесса отображения. Розроблено методику розв’язку складних задач, складених з простих взаємозв’язаних задач, на однорідних обчислювальних структурах, яка базована на математичному (статичному) прогнозуванні можливості розв’язку складних задач на однорідній обчислювальній структурі з урахуванням структурно-топологічних характеристик процесу відображення. The technique of solution of complex problems, consisting of simple interconnected tasks, on uniform computing structures, based on mathematical (static) forecasting of a possibility of solving complex problems for HCS taking into account structural and topological characteristics of the process of display is developed.