Події у Синяві 9 березня 1918 р. - Скальський, В. (Український історичний збірник, 2013)
Публікуються документи, який містить інформацію про конфлікт на
Синявському цукровому заводі 9 березня 1918 р. та загибель там 32 вільних козаків. Публикуются документы с информацией о конфликте на Синявском сахарном заводе 9 марта 1918 г. и гибели там 32 вольных козаков. Published document containing information about conflict in the Syniava sugar
factory, 9 March 1918 and murder 32 Free Cossacks.