Історія досліджень археологічних пам’яток Переяславщини: історіографічний аспект - Вовкодав, С.; Юрченко, О. (Український історичний збірник, 2013)
У статті проведений аналіз праць, пов’язаних із вивченням історії дослідження археологічних пам’яток Переяславщини та розглянуто стан розробки даної проблеми у вітчизняній науці. В статье проведен анализ работ, связанных с изучением истории исследования археологических памятников Переяславщины и рассмотрено состояние разработки упомянутой проблемы в отечественной науке. The analysis of works which related to the study of history of research of
archaeological sites of Pereyaslav region conducted in this article. The development
of this problem in ukrainian science is considered in article.