Східноєвропейська політика Федеративної Республіки Німеччина в контексті розширення Європейського Союзу (1990–1998 рр.) - Харлан, Г. (Український історичний збірник, 2013)
У статті розглядається східноєвропейська політика Федеративної Республіки Німеччина в контексті розширення Європейського Союзу. Проаналізовано причини формування, основні риси, пріоритети та наслідки реалізації
нової східноєвропейської політики ФРН зазначеного періоду. В статье рассматривается восточноевропейская политика Федеративной
Республики Германия в контексте расширения Европейского Союза. Проанализированы причины формирования, основные черты, приоритеты и последствия реализации новой восточноевропейской политики ФРГ означенного периода. The paper deals with the East-European policy of Germany in the context of
expansion the EU. The paper is dedicated to reasons for the emergence new East-
European policy main features, priority and aftermath of this period the East-
European policy of Germany.