Трансформації аграрної сфери України та пошук шляхів їх інтелектуально-професійного забезпечення у 30-х рр. ХХ ст. - Білан, С. (Український історичний збірник, 2013)
У статті розкрито зростання значимості людського фактора у сільськогосподарському виробництві та висвітлено роль фахівців-аграрників та їх
соціально-професійних рис у піднесенні сільського господарства України в
30-х рр. ХХ ст., його подальшому розвитку та розбудові радянської держави. В статье раскрыт рост значимости человеческого фактора в сельскохозяйственном производстве и освещена роль специалистов-аграриев, а также
их социально-профессиональных качеств в подъеме сельского хозяйства
Украины в 30-х гг. ХХ ст., его дальнейшем развитии и становлении советского государства. In the article the growth of the importance of the human factor in agricultural
production and highlights the role of specialists in agrarian and socio-professional
figure in the rise of agriculture of Ukraine in the 30-ies of XX century, further
development and the becoming of the Soviet state.