Історіографія діяльності дипломатичний делегацій та представництв України на Дону у 1917–1919 рр. - Мараєв, В. (Український історичний збірник, 2014)
У статті аналізується історіографія діяльності української дипломатії на
території козацького Дону протягом 1917–1919 рр. ﻿В статье анализируется историография деятельности украинской дипломатии на территории казачьего Дона в 1917–1919 гг. The article analyzes the historiography of the Ukrainian diplomacy in the Don
Cossack State during 1917–1919.