Міжнародна науково-технічна конференція та виставка «Нафтогазова енергетика 2013» - Карпаш, М.О. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2013)
7–11 жовтня 2013 р. в Івано-Франківську відбулась чергова Міжнародна науково-технічна конференція «Нафтогазова енергетика 2013» відповідно
до плану наукових заходів Міністерства освіти і
науки України.