Підсумки конкурсу УТ НКТД серед студентів на кращу дипломну роботу - Шекеро, А.Л.; Мозговой, О.В. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2011)
Підведені підсумки творчого конкурсу, проведеного УТ НКТД серед студентів вищих навчальних закладів, що захистили в 2010 р. дипломні роботи з розробки методів і приладів неруйнівного контролю.