К вопросу о возрождении традиционной культуры этносов Крыма - Узунова, Л.В. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
Данная статья посвящена актуализации процесса возрождения традиционной обрядово-праздничной культуры этносов Крыма как предмета современных этнокультурологических исследований. Стаття "Що до питання відродження традиційної культури етносів Криму"
кандидата наук з мистецтвознавства Узунової Л. В. присвячена питанню актуалізації процесу відродження обрядово-святкової культури етносів Криму як
предмета сучасних етнокультурологічних досліджень. The paper "Question of the renaissance of traditional cultural ethnic groups of
Crimea" the Candidate of Arts Yzynowoy L. U. researches problems of the renaissance
of traditional holidays and customs in the Crimea in modern conditions.