Організація керування відходами господарської діяльності на регіональному рівні - Пашенцев, О.І. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
Предложена система управления отходами на региональном уровне с
обоснованием основных элеменов инфраструктуры. Запропоновано систему керування відходами на регіональному рівні з
обґрунтуванням основних елементів інфраструктури. The control system wastes at a regional level with a substantiation basic elements
of an infrastructure is offered.